ZLA SUDBINA: Mladić (25) preživeo udes, a kada je izašao iz kola udario ga auto i na mestu ubio!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2015, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLA SUDBINA: Mladić (25) preživeo udes, a kada je izašao iz kola udario ga auto i na mestu ubio!

Prema saopštenju policije mladić je najverovatnie bio u šoku posle nesreće koja mu se dogodila, i ne razmišljajući krenuo ka preticajnoj traci

GRAC - Dvadesetpetogodišnji mladić iz Štajerske poginuo je u nedelju ujutru na auto-putu A2 ka Gracu.

On je u jednom momentu izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo sa puta i udario u sigurnosnu ogradu. Ostao je nepovređen i izašao iz automobila. Međutim očigledno dezorjentisan od udara krenuo je da pređe >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << auto put. Tada je na njega naleteo automobi, a od udarca momak je odleteo 50 metara i na mestu ostao mrtav.

Prema saopštenju policije mladić je najverovatnie  bio u šoku posle nesreće koja mu se dogodila, i ne razmišljajući krenuo ka preticajnoj traci. On na nesreću nije na sebi imao ni zaštitni floroscentni prsluk, a kako je  bio odeven u crno  vozač (51), koji ga je udario, nije mogao na vreme da ga vidi i eventualno izbegne .

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.