Izvor: B92, 15.Jun.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZIZIC: LEKIC NIJE POMINJAN KAO KANDIDAT

Podgorica -- Potpredsednik Socijalisticke narodne partije Zoran Zizic demantovao je da je opoziciona koalicija "Zajedno za Jugoslaviju"

razmatrala mogucnost da njen kandidat na predsednickim izborima u Crnoj Gori bude sadasnji jugoslovenski ambasador u Rimu Miodrag Lekic. Zizic je rekao da u koaliciji "Zajedno za Jugoslaviju" do sada nisu pominjana imena kandidata na predsednickim izborima u Crnoj Gori predvidjenim za iducu jesen. "Nije pominjano ni ime Miodraga Lekica", rekao je Zizic. On je rekao da se koalicija "Zajedno za Jugoslaviju" dogovorila da na crnogorskim predsednickim izborima ima jedinstvenog kandidata i dodao da o konkretnim imenima nije bilo reci.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.