ŽIVEO KAO DUH: Evo zašto se na sahrani oca ubice iz Novog Sada NIKO nije pojavio, na grobu nijedan CVET, poznanik otkrio šta se KRIJE iza svega

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 00:25

ŽIVEO KAO DUH: Evo zašto se na sahrani oca ubice iz Novog Sada NIKO nije pojavio, na grobu nijedan CVET, poznanik otkrio šta se KRIJE iza svega

Tuga na Novom groblju u Beogradu

Muškarac (25), koji je pre nedelju dana sa dve godine mlađom suprugom Martinom izvršio samoubistvo u novosadskom naselju Liman 2, sahranjen je danas u porodičnoj grobnici na Novom groblju u Beogradu.

Čin je obavljen pre zakazanog termina u 11.20 sati, a prisustvovali su samo grobari i jedan porodični prijatelj. Niko od njegovih bližnjih se nije pojavio.

Muškarac je sahranjen bez opela, a njegov grob >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bez ikakvog obeležja. Kovčeg sa telom je samo spušten u raku. Koliko se sahrana držala u tajnosti govori podatak da radnici na groblju nisu znali ko je pokojnik. Prethodno su kovčeg, bez odlaska u kapelu, direktno do grobnog mesta dovezli radnici pogrebnog preduzeća koje je angažovala porodica. Na grobu nije bilo čak ni jednog cveta, samo je u papirnoj kesi, pored humke, stajala flaša vina.

Podsetimo, danima niko nije preuzo njegovo telo, sve dok njegovi roditelji nisu dali saglasnost pogrebnom preduzeću, da iz Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu preuzme, i telo njihovog sina doveze u Beograd. Policija i dalje istražuje da li su on i njegova dve godine mlađa supruga odgovorni za smrt svojih sinova starosti godinu i četiri godine, čija su beživotna tela nađena u kući u Petrovaradinu, gde su njih četvoro živeli kao podstanari.

On i njegova supruga Martina skočili su u petak, 1. marta, sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, držeći se za ruke, a novosadska policija je u kući gde su stanovali pronašla njihovu decu mrtvu. Istraga koja još traje daće odgovore na mnoga pitanja, a spekulacije u štampi bude jezu. Navodno su u stanu pronađeni simboli egipatskog zagrobnog života, kao i simboli odvajanja od kolektiva, pa ima indicija da je par bio deo opasne sekte.

Na mnoga pitanja još nema odgovora. O muškarcu, koga je javnost targetirala kao glavnog krivca za tragediju, malo se zna. Njegovi poznanici kažu da je živeo kao duh i da niko nije uspeo da mu se približi toliko da bi mogao da sastavi njegovu kompletnu biografiju. Navodno je jedno vreme boravio u Americi i tamo odlično naučio engleski jezik. Negovu ženu je prema jednoj verziji upoznao na fakultetu, dok su se po drugoj sreli u njenom rodnom mestu, odakle je i njegova baka. Spekuliše se da je bio u sukobu sa roditeljima, pa je na svoje prezime dodao i bakino, kao i da je svoju ženu odvojio od rodbine, prijatelja i nije joj dozvoljavao da se druži, radi i izlazi. Na internetu se može naći samo podatak da je sarađivao sa hevi-metalcima u Novom Sadu, a muzičar Nikola Čubrilo je potvrdio da mu je bio producent na prvom albumu.

Toksikološke analize dvojice dečaka, (1) i (3), još nisu završene, a tužilaštvo je zatražilo da su urade i dodatne pretrage. Prema dosadašnjim rezultatima obdukcije, u telima dečaka otkrivene su određene supstance, ali još nije utvrđeno da li je njima namerno ili slučajno prouzrokovana smrt dece. Dodatna ispitivanja će se raditi dok god se ne utvrdi tačan uzrok smrti.

Njegova žena i njihovi sinovi su sahranjeni 6. marta na evangelističkom groblju u Bačkom Petrovcu, njenom rodnom mestu, a kovčezi sa telima majke i dvojice dečaka položeni su u istu grobnicu. Ona je sahranjena pod devojačkim prezimenom. Među prisutnima, koji su došli na njihov poslednji ispraćaj, moglo se čuti da je za sve kriv muškarac, jer je, kako su nam rekli rođaci, on ju je odvojio od njene porodice, sa kojom nije bila u kontaktu godinama.

Život muškarca i dalje zaokuplja pažnju javnosti, jer se o njemu vrlo malo zna. Jedan od njegovih malobrojnih poznanika, međutim, sada se priseća i kaže da je ovaj mladić bio osobenjak i da nije širio krug poznanika. I sa kolegama na poslu u jednom tepih servisu u Novom Sadu, van radnog mesta nije se družio, niti su se međusobno posećivali.

- Bio je opsednut teorijama zavere, to je posebno bilo izraženo u vreme korone - kaže jedan poznanik. - Uopšte nije verovao našem državnom zdravstvenom sistemu, ali ne znam iz kog razloga. U slučaju neke bolesti, on i supruga su odlazili u privatne ordinacije, a koliko znam, i decu su vodili kod privatnog lekara.

Srbija Danas/Novosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.