ŽIVEĆEMO, RADIĆEMO Prva fotografija Prilepina posle pokušaja atentata, evo ko ga je posetio u bolnici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 17:57

"ŽIVEĆEMO, RADIĆEMO" Prva fotografija Prilepina posle pokušaja atentata, evo ko ga je posetio u bolnici (FOTO)

Proteklog vikenda, Prilepinov automobil dignut u vazduh na auto-putu u Nižegorodskoj oblasti.

Poznati ruski pisac, Zahar Prilepin, koji je ranjen u terorističkom napadu objavio je prvu fotografiju iz bolnice - zajedničku sliku sa gubernatorom Nižegorodske oblasti, Glebom Nikitinom.

- Posetio me je Gleb Sergejevič, veoma srdačan i veoma veseo. Sa takvim se nećemo izgubiti. Poklonio mi je ikonu Svetog Georgija Pobedonosca, koja me je spasila. Živećemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radićemo - napisao je Prilepin uz fotografiju u Telegramu.

Proteklog vikenda, Prilepinov automobil dignut u vazduh na auto-putu u Nižegorodskoj oblasti. U eksploziji je poginuo vozač automobila, a Prilepin je ranjen. Pisac je hospitalizovan sa prelomima i potresom mozga u bolnici u Nižnjem Novgorodu, gde je operisan i uveden u veštačku komu.

Prilepinova pres služba javila je da je od posledica eksplozije poginuo Aleksandar Šubin, pripadnik bataljona "Oplot" ruske garde. Policija je nakon toga privela muškarca umešanog u dizanje automobila u vazduh. Istražni komitet Rusije pokrenuo je krivični postupak prema članu teroristički napad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.