ZIMA, LETO, JESEN: Najnovija prognoza ne obećava - evo kakvo nas vreme čeka do kraja nedelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2022, 13:47

ZIMA, LETO, JESEN: Najnovija prognoza ne obećava - evo kakvo nas vreme čeka do kraja nedelje

Nakon perioda oblačnosti i kiše, u sredu nas očekuje slabo do umereno oblačno i suvo vreme, ali uz nagli porast temperature, najavio je RHMZ.

- Počeće da duva i pojačan zapadni i jugozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće od 28 do 31 stepen, dok će u četvrtak biti još toplije, od 30 do 34 stepena - navedeno je u najnovijoj najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

U četvrtak posle podne ponovo će padati kiša i doći će do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lokalnih pljuskova sa grmljavinom koji se očekuju najpre u Vojvodini, a potom u petak i subotu i u ostalim krajevima, sa uslovima za ozbiljnije padavine.

- Temperatura će u danima vikenda biti u osetno padu, uz umeren i jak severozapadni vetar. U nedelju će doći do razvedravanja, a početkom naredne nedelje očekuje nas novo naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom - dodaje se u najavi RHMZ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U sredu i četvrtak naglo toplije, pa sledi novi talas zahlađenja

Izvor: JužneVesti.com, 12.Sep.2022

U sredu se, prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, očekuje malo do umereno oblačno i suvo uz nagli porast temperature, a u četvrtak do 34 stepena. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom se očekuju u petak u subotu, a tokom vikenda osetni pad temperature...Kalendarski, jesen još nije stigla,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.