ZIMA JE STIGLA! Od danas Srbija okovana snegom i niskim temperaturama, a OD SUTRA KREĆU LEDENI DANI

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 08:04

ZIMA JE STIGLA! Od danas Srbija okovana snegom i niskim temperaturama, a OD SUTRA KREĆU LEDENI DANI

Vremenska prognoza za ponedeljak, 8. januar 2024. godine.

U Srbiji oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom slabog i umerenog intenziteta, što će u većini mesta usloviti stvaranje snežnog pokrivača.

Kiša i susnežica se samo još ujutru očekuju ponegde na jugu i jugoistoku Srbije, a u Negotinskoj Krajini i tokom prepodneva.

Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, na istoku Srbije i sa olujnim udarima, uveče u slabljenju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Jutarnja temperatura od minus 1 na severu do 4 stepena na jugu i istoku, saopštio je RHMZ.

Temperatura će tokom dana biti u padu i posle podne će se kretati od minus 3 do minus 1, u Negotinskoj Krajini oko 1 stepen.

U Beogradu oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom, uz formiranje snežnog pokrivača. Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, uveče u slabljenju.

Dnevna temperatura bez većeg kolebanja, oko 0 stepeni.

U Srbiji u utorak ledeni dan, ujutru slab i umeren mraz, a dnevna temperatura ispod nule. Tokom dana oblačno, pre podne povremeno sa slabim snegom, posle podne prestanak padavina.

Od srede uglavnom suvo, uz umerene i jake jutarnje mrazeve i mestimično maglu, a danju hladno sa temperaturom oko nule.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme danas oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sneg

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jan.2024

U Vranju će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom slabog i umerenog intenziteta, što će u većini mesta usloviti stvaranje snežnog pokrivača. Kiša i susnežica se samo još ujutru očekuju ponegde na jugu i jugoistoku...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.