ŽIKA TODOROVIĆ: Bolje biti prvi u selu, nego šesnaesti u gradu

Izvor: Kurir, 15.Apr.2014, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIKA TODOROVIĆ: Bolje biti prvi u selu, nego šesnaesti u gradu

Nemam ambiciju da idem u Holivud jer je tamo mnogo teško raditi i uspeti, poručio je Todorovič

Zbog nagomilanog ličnog nezadovoljstva izazvanog izjavama za medije njegovih kolega, glumac SRĐAN - ŽIKA TODOROVIĆ odlučan je da ne daje intervjue, osim kada za to postoji veoma bitan poslovni povod kao što je premijera novog filma Srđana Dragojevića Atomski zdesna.

- Možda mi je ovo bilo najlepše snimanje u životu. Neko je nekad rekao da nema filma >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bez muke, bez pišanja krvi, a ja mislim da je ovo izuzetak jer smo zaista uživali – kaže za Story glumac svetskog kalibra koji ipak ne želi da se oproba u inostranim filmskim ostvarenjima.

- Nemam ambiciju da idem u Holivud jer je tamo mnogo teško raditi i uspeti. Ograničen si na to da igraš Srbe, Rumune, Ruse i to uglavnom negativce. Bolje biti prvi u selu, nego šesnaesti u gradu - kroz osmeh kaže Srđan.

Kompletan tekst u štampanom izdanju magazina Story

zoom

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zika-Todorovic-Bolje-biti-prvi-u-selu-nego-sesnaesti-u-gradu

Izvor: medio.rs, 15.Apr.2014

Nemam ambiciju da idem u Holivud jer je tamo teško raditi i uspeti

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.