ŽIGIĆU RAZBILI GLAVU!

Izvor: Kurir, 08.Mar.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIGIĆU RAZBILI GLAVU!

Mesar iz Čelsija. Čelsi je pobedom 2:0 u kupu nad Birmingemom nastavio život bez Andresa Viljasa Boasa, a brazilski štoper David Luiz je još jednom pokazao koliko može da bude prljav na terenu. Njegova žrtva bio je srpski reprezentativac Nikola Žigić, koji je utakmicu završio s velikom rasekotinom iznad levog oka.

Mesar iz Čelsija.

Čelsi je pobedom 2:0 u kupu nad Birmingemom nastavio život bez Andresa Viljasa Boasa, a brazilski štoper David >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Luiz je još jednom pokazao koliko može da bude prljav na terenu. Njegova žrtva bio je srpski reprezentativac Nikola Žigić, koji je utakmicu završio s velikom rasekotinom iznad levog oka.

Udarac nogom u glavu dogodio se posle iščekivanog ubacivanja iz auta, kad se Žigić, sa sve Luizom na leđima, borio za što bolju poziciju. Umesto karakterističnog prebacivanja preko glave, Žigić je loptu dočekao oboren na zemlju, nakon čega ga je Brazilac „overio“ poluvolejom u lice.

Dok se Srbin obliven krvlju vraćao iz nokdauna, defanzivac Čelsija je pružao ruku izvinjenja, ali traženi oproštaj nije dobio. Da se udaranje nije desilo slučajno, bilo je jasno svima osim glavnom sudiji, koji nije svirao ni prekršaj.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.