ZIG: Nema opasnosti od rušenja mosta

Izvor: Kurir, 11.Jul.2012, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZIG: Nema opasnosti od rušenja mosta

Obavljene su konsultacije sa stručnjacima "Mostogradnje", nakon čega je zajednički konstatovano da ne postoji opasnost od oštećenja mosta i da nije opravdana sumnja u njegovu stabilnost, poručuju iz Zavoda za izgradnju grada

NOVI SAD - Nakon pisanja medija da je potporni stub drumsko-železničkog mosta u Novom Sadu iskrivljen, Zavod za izgradnju grada saopštio je da su ekipe izašle na teren i ustanovile da ne postoji opasnost zbog oštećenja. Iz Zavoda za izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << grada poručuju da su obavljene konsultacije sa stručnjacima "Mostogradnje", nakon čega je zajednički konstatovano da ne postoji opasnost od oštećenja mosta i da nije opravdana sumnja u njegovu stabilnost.

Oni navode da je odstupanje od vertikalnosti posmatranog stuba najverovatnije posledica nepravilnosti prilikom izvođenja radova i samog betoniranja potpornih stubova.

Volonteri društva održivog razvoja "Dunav" juče su saopštili da su primetili iskrivljen potporni stub drumsko-železničkog mosta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.