ZGROZIO SE: Dečko otavio Majli Sajrus zbog provakativnog plesa

Izvor: Kurir, 18.Sep.2013, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZGROZIO SE: Dečko otavio Majli Sajrus zbog provakativnog plesa

Hemsvort se zgrozio kada je video provokativni nastup svoje devojke sa Robinom Tiklom tokom koga je pored popularnog "mešanja" neprestano plazila jezik i izazovno se uvijala oko pevača

Pevačica i glumica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort raskinuli su veridbu, a kako prenose strani mediji Majlino izazovno "mešanje" zadnjicom glavni je uzroka raskida veze.

Naime, znalo se da veza Lijama i Majli već neko vreme ne funkcioniše, a, nakon raskida >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su se pojavile informacije da je Majlino kontravezno "mešanje" ("twerking") na dodeli MTV muzičkih nagrada bila poslednja kap.

Prema izvoru, Hemsvort se zgrozio kada je video provokativni nastup svoje devojke sa Robinom Tiklom tokom koga je pored popularnog "mešanja" neprestano plazila jezik i izazovno se uvijala oko pevača dok je on izvodio svoj hit "Blurred Lines".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ZGROZIO SE: Dečko ostavio Majli Sajrus zbog provakativnog plesa

Izvor: Kurir, 18.Sep.2013

Hemsvort se zgrozio kada je video provokativni nastup svoje devojke sa Robinom Tiklom tokom koga je pored popularnog "mešanja" neprestano plazila jezik i izazovno se uvijala oko pevača..Pevačica i glumica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort raskinuli su veridbu, a kako prenose strani mediji Majlino...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.