ZG: Policija pronašla roditelje bebe ostavljene na ulici

Izvor: B92, 27.Jul.2017, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZG: Policija pronašla roditelje bebe ostavljene na ulici

Zagreb -- Zagrebačka policija pronašla je, utvrdila identitet i povela istragu protiv roditelja bebe, ostavljene u slepoj ulici bez vode, hrane i dokumenata.

Beba je pronađena prošlog četvrtka u naselju Sesvete.

U Policijskoj upravi Zagreba su za N1 potvrdili da je identitet ostavljene devojčice utvrđen i da su pronađeni njeni roditelji koji su trenutno na kriminalističkoj obradi. Iz policije su građanima zahvalili za pomoć u prikupljanju informacija o devojčici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Navodi se da se, prema procenama, radi o bebi i koja ima tek oko šest meseci.

Hrvatski mediji su javili da je žena sa detetom upitala prolaznika da li je tu blizu slepa ulica, koji joj je to potvrdio. Kada se isti građanin nakon dva sata vratio, sa svojom suprugom, u tu ulicu, naišli su na ostavljenu bebu.

Da ne bi bila bezimena, medicinske sestre bolnice u koju je pre smeštaja u jedan dečji dom bila dovedena na pregled, dale su joj ime Ema. Lekari su zaključili da se radi o zdravom i negovanom detetu, normalnog razvoja i izgleda.

Na Emiom telu nije bilo povreda. Na osnovu njenog ponašanja i načina na koji je ostvarivala kontakt sa drugim ljudima, pretpostavlja se da nije živela samo s jednom osobom, odnosno da se više njih brinulo o njoj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZG:Roditelji ostavili šestomesečnu bebu u slepoj ulici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2017, 09:31

Zagrebačka policija pronašla je, utvrdila identitet i povela kriminalističku istragu protiv roditelja bebe, ostavljene u slepoj ulici bez vode, hrane i dokumenata, koja je pronađena prošlog četvrtka u naselju Sesvete...U Policijskoj upravi Zagreba su za N1 potvrdili da je identitet ostavljene devojčice...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.