ŽESTOKA PALJBA PO NEPRIJATELJU: Jermeni zapucali iz svih oružja, Azeri beže iz Matagisa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 18:05

ŽESTOKA PALJBA PO NEPRIJATELJU: Jermeni zapucali iz svih oružja, Azeri beže iz Matagisa (VIDEO)

Na snimku se vidi kako se masovni artiljerijski napad izvodi na kolonu vojnika u pokretu

Ministarstvo odbrane Jermenije objavilo je video-snimak povlačenja azerbejdžanskih oružanih snaga iz naselja Matagis regije Martakert u Nagorno-Karabahu.

- Bekstvo iz Matagisa - napisala je portparolka jermenskog Ministarstva odbrane Šušan Stepanjan.

Na kadrovima se vidi kako se masovni artiljerijski napad izvodi na kolonu vojnika oružanih snaga Azerbejdžana u pokretu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pored toga, prema navođenju Ministarstva, koriste se protivtenkovske navođene rakete.

Ranije je Armija odbrane Karabaha demantovala izjavu azerbejdžanskog predsednika Ilhama Alijeva o tome da su azerbejdžanske snage navodno zauzele Matagis, a Ministarstvo odbrane nepriznate republike Nagorno-Karabah je saopštilo da se "na snimku vidi poraz kolone vozila na putu koji vodi ka Matagisu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.