ŽENE, PAZITE! Može skupo da vas košta: Marija ležala u ZATVORU nakon što je partneru povredila ČAST, određena je i novčana kazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 14:15

ŽENE, PAZITE! Može skupo da vas košta: Marija ležala u ZATVORU nakon što je partneru povredila ČAST, određena je i novčana kazna

Okrivljena je priznala da je neprimereno reagovala.
Marija (26) uhapšena je u Hrvatskoj nakon što je u stanu počinila psihičko nasilje u porodici prema vanbračnom suprugu (30).
Prema presudi, ona je sredinom decembra, u zajedničkom stanu u Zagrebu, verbalno napala muškarca sa kojim je živela godinu i po dana.
Svađa je navodno počela zbog čišćenja.
Marija se tereti da je vanbračnog partnera vređala rečima “vi'š šta se sad desilo, j*** se, glupane, smeće si, idi u p**** materinu, j*** ti bog mater, to sam ti rekla i kažem ti opet” i drugim pogrdnim rečima.
Istovremeno je iz kupatila uzela više sredstava za čišćenje i bacila ih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.