ŽENE OPTUŽILE SLAVNOG OPERSKOG PEVAČA: Plasido Domingo nudio uloge u zamenu za seks?

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENE OPTUŽILE SLAVNOG OPERSKOG PEVAČA: Plasido Domingo nudio uloge u zamenu za seks?

Više žena optužilo je slavnog operskog pevača Plasida Dominga za pokušaje da ih natera na seksualne odnose nudeći im uloge Više žena optužilo je slavnog operskog pevača Plasida Dominga za pokušaje da ih natera na seksualne odnose nudeći im uloge. Takođe, neke žene su navele da su se zbog Domingovih neprimerenih komentara osećale neprijatno, a više desetina ljudi iz sveta opere je reklo da su bili svedoci neprikladnog ponašanja čuvenog pevača prema mlađim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ženama.Domingo je te navode nazvao "duboko uznemirujućim i netačno predstavljenim". PROČITAJTE JOŠ: R. Keli optužen za seksualno zlostavljanje"Verujem da su svi moji razgovori i odnosi bili dobrodošli i obostrano prihvaćeni", naveo je on.Sedam od devet žena koje su iznele optužbe rekle su da osećaju da je odbijanje Domingovih ponuda negativno uticalo na njihovu karijeru i da nikada nisu dobile uloge koje im je obećavao.(b92.net)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opera Los Anđelesa će ispitati optužbe protiv Plasida Dominga

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2019, 07:16

Opera Los Anđelesa, čiji je generalni direktor Plasido Domingo, saopštila je da će angažovati advokata da istraži navode protiv slavnog pevača da je seksualno zlostavljao devet žena..."Verujemo da se prema našim zaposlenima i umetnicima treba odnositi sa poštovanjem kako bi se osetili bezbedno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.