ŽENE GA OBOŽAVAJU! Nekoliko puta proglašen za najzgodnijeg političara - često pozira (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2022, 19:55

ŽENE GA OBOŽAVAJU! Nekoliko puta proglašen za najzgodnijeg političara - često pozira (FOTO)

Hrvatskog poslanika Damira Habijana (40) mediji su nekoliko puta proglašavali najzgodnijim domaćim političarem.

On je diplomirani advokat, koji vešto i samouvereno korača političkom scenom.

Građani Hrvatske su se u više navrata na raznim forumima pitali ko je najzgodniji političar u Hrvatskoj, a odluka je brzo doneta - u pitanju je Damir Habijan.

Na Instagramu često pozira bez majice, dok mu mnoge žene mu ostavljaju pohvale na račun fizičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgleda. Često objavljuje snimke kako trenira krosfit, trči i vozi bicikl.

A post shared by Damir Habijan (@damirhabijan)

Brojnim obožavateljkama nisu promakle ni tetovaže, a sudeći po njegovim profilima na društvenim mrežama kros fit i avanture su mu omiljeni hobiji.

Prema njegovoj imovinskoj karti, on obavlja dužnost predsednika Gradskog veća volonterski. Zaposlen je u advokatskom društvu "Uskoković i partneri", gde ima udeo od pet posto.

A post shared by Damir Habijan (@damirhabijan)

Prijavio je mesečna primanja od 13.850 kuna (oko 1.800 evra), vlasnik je stana u Varaždinu od 46 kvadratnih metara vrednog 420.000 kuna (oko 55.000 evra), ali i automobila marke BMW koji vredi 110.000 kuna (oko 14.000 evra).

Misteriozni advokat na društvenim mrežama nema fotografija s lepšom polovinom, a o ljubavnom životu nikada nije govorio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.