Izvor: Piplmetar.rs, 18.Maj.2017, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA ZBOG KOJE JE ŽIKA TODOROVIĆ DRHTAO Prošla direktno u finale Talenta

Ova takmičarka je dobila zlatno dugme, zbog svog fenomenalnog nastupa.
Elena Nađ, koja je svojim akrobacijama izborila direktan prolaz u finale najgledanijeg šoua za raznovrsne talente vratila se pred žiri koji je imao visoka očekivanja od nje.
„Pokazala si nešto novo, umeće uma da se održi na tako malom prostoru, to je neverovatna snaga. Mnogi muškarci bi zavideli tebi. Sve radiš elegantno i ti si zaista za ovaj deo takmičenja“, rekao je Stefan Đurić Rasta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Njegova supruga se složila i dala svoj komentar.
„Ti si kao jedna džepna venera, svaki put si drugačija. Toliko si graciozna da ostavljaš bez daha, nadam se da se vidimo u superfinalu“, rekla je Ana Nikolić. Nastavite čitanje na sledećoj stranici.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.