ŽENA ZAPALILA SVEĆU ZA UGINULOG LJUBIMCA: Stanovi na višim spratovima POTPUNO IZGORELI, detalji višesatne drame u Čačku

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 16:05

ŽENA ZAPALILA SVEĆU ZA UGINULOG LJUBIMCA: Stanovi na višim spratovima POTPUNO IZGORELI, detalji višesatne drame u Čačku

Stanari gledali kako im sve nestaje u plamenu.

Nakon višesatne drame mirno jutro osvanulo je u ulici Danice Marković na Ljubić keju. Požar koji je izbio na poslednjem spratu zgrade potpuno je lokalizivan, većina stanara se vratila u svoje domove. Ipak, neki od njih iz straha da vatra ponovo ne bukne dežurali su ispred zgrade ili su prespavali kod rodbine i prijatelja.

- Tri sata smo gledali kako gore stanovi, samo smo molili Boga da se vatrena stihija ne proširi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dalje na ostale spratove. Stanovi na višim spratovima su natopljeni vodom pa je pitanje kada će se vlasnici u njih vratiti - kaže za RINU jedan od stanara.

Na licu mesta i dalje dežuraju ekipe policije, dok se unutar zgrade vrši uviđaj. Na terenu su i ekipe elektrodistribucije. Požar u stambenoj zgradi izbio je na poslednjem spratu, zbog nepažnje jednog od stanara. Na svu sreću nije bilo nastradalih i povređenih lica.

Kako su juče prenele Novosti, uzrok požara je sveća koju je žena zapalila za svog psa koji je uginuo. - Požar je sve uhvatio. Zapalila sam sveću za psa koji je uginuo - rekla je žena.

(Srbija Danas/Mondo)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.