ŽENA UHAPŠENA ZBOG SVIREPOG UBISTVA: Muškarac pronađen u JEZIVOM stanju u iznajmljenom stanu - otkriven važan detalj

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 23:09

ŽENA UHAPŠENA ZBOG SVIREPOG UBISTVA: Muškarac pronađen u JEZIVOM stanju u iznajmljenom stanu - otkriven važan detalj

Policija pronašla jednog svedoka

Banjalučka policija uhapsila je ženu nakon ubistva muškarca u banjalučkom naselju Borik, dok je muškarac koji je odveden u policiju saslušan u svojstvu svedoka. Muškarac je ubijen u stanu hladnim oružjem ubodom u grudi, piše ATV.

- Na licu mesta izvršen je uviđaj pri čemu je konstatovano da se radi o krivičnom delu ubistvo, koje je izvršeno od strane nepoznatog počinioca. Tužilac je naložio da se preduzmu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve istražne mere i radnje na rasvetljavanju krivičnog dela i otkrivanju počinioca. Naložena je i obdukcija koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske - saopštili su iz OJT Banjaluka, prenosi Srpskainfo.

Kako se saznaje, on je u zgradi imao iznajmljen stan. Nezvanično se saznaje da je sa njim u stanu bila ženska osoba. Takođe, nezvanično se saznaje da je ubijeni ranije dovođen u vezu sa zloupotrebom droga.

(Srbija Danas/ATV/Preneo: V.M.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.