ŽENA TEŠKO POVREĐENA U EKSPLOZIJI U PARAĆINU! Pala je od siline detonacije, raznet deo TERASE, krhotine na sve strane (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 16:54

ŽENA TEŠKO POVREĐENA U EKSPLOZIJI U PARAĆINU! Pala je od siline detonacije, raznet deo TERASE, krhotine na sve strane (VIDEO)

Hitne službe su na terenu

Jedna žena teško je povređena u eksploziji koja se dogodila oko14.40 časova u jednom stanu u Paraćinu. Kako se saznaje iz istrage u 14.39 časova u Paraćinu, došlo do eksplozije na trećem spratu stambene zgrade, za koju se pretpostavlja da je izazvala plinska boca.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Od pada prilikom eksplozije teško je povređena jedna ženska osoba koja je medicinski zbrinuta. Usled >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << eksplozije došlo je do oštećenja fasade stambenog objekta. Na terenu su pripadnici VSJ Paraćin, dva vatrogasca-spasioca sa jednim vozilom, a na sreću požara nema.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Deo zgrade je evakuisan, a intervencija je u toku. Ono što se može videti sa snimka jeste da je deo terase na trećem spratu raznet.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena teško povređena u eksploziji u Paraćinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2024

Jedna žena teže je povređena prilikom eksplozije koja se dogodila oko 14.40 časova u stanu u stambenoj zgradi u Paraćinu, saznaje Tanjug.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

TRAGEDIJA U PARAĆINU Preminula devojka koja je povređena u eksploziji u zgradi, od siline detonacije IZLETELA sa terase

Izvor: Blic, 20.Feb.2024

U Paraćinu je danas eksplodirala plinska boca, a prilikom detonacije povređena devojka A.S. (37) koja je potom podlegla povredama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.