ŽENA SE GRČEVITO DRŽALA ZA STUB TOKOM OLUJE, A ONDA SE ODJEDNOM POJAVIO ON! Dramatičan snimak nevremena kruži mrežama: Stvarno je izgledalo kataklizmično... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 12:04

ŽENA SE GRČEVITO DRŽALA ZA STUB TOKOM OLUJE, A ONDA SE ODJEDNOM POJAVIO ON! Dramatičan snimak nevremena kruži mrežama: "Stvarno je izgledalo kataklizmično..." (VIDEO)

Herojski čin!

Superćelijska oluja i snažno nevreme zahvatilo je prethodnih dana područje Slovenije, Hrvatske i Srbije. Takođe, tornado je nosio sve pred sobom u Italiji. Meteorolozi i za danas najavljuju oluju praćenu grmljavinom i kišom.

Dramatični snimci koji kruže na društvenim mrežama opisuju sav užas koji skoro nije viđen na ovim prostorima.

Na TikTok kanalu "zagrebinfo" objavljen je zastrašujući snimak nevremena, kao i herojski čin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednog čoveka koji je spasao ženu koja se usled jake oluja uhvatila čvrsto za stub i tako verovatno čekala da vetar prestane ili da joj neko pomogne.

Na svu sreću, odjednom se pojavio muškarac koji je spasio ovu ženu i sklonio je na sigurno.

"Nepoznati heroj spasio ženu koja se usred oluje u Srednjacima grćevito držala za stub" - stoji u opisu ovog videa.

Kako pišu hrvatski mediji, žena se vraćala sa posla kada je na putu do kuće uhvatila oluja od koje nije mogla da se pomeri.

- Do znaka sam već jedva hodala, odatle se nisam mogla ni pomaknuti. Oko mene su letele grane, rušila se drva stvarno je izgledalo kataklizmično - rekla je ona.

Na njenu sreću, nepoznati mladi gospodin stao je autom videvši ženu koja se prikovala za znak i uspeo da je skloni na sigurno.

Od srede u 16.00 časova, kada je došlo do nevremena u Hrvatskoj, do subote u 8.00 časova, izvršeno je 345 vatrogasnih intervencija na sanaciji posledica nevremena, angažovana su 353 vatrogasca i angažovano 87 vatrogasnih vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GOSPOĐA JE PRONAŠLA SVOG HEROJA Žena koja se grčevito držala za stub se oglasila na društvenim mrežama: "On je moj anđeo čuvar!" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 08:19

Snježana Fajfar pronašla je junaka koji ju je spasio iz oluje koja je pogodila Zagreb...Zagrepčanka se grčevito držala za saobraćajni znak i nije mogla ni da se pomakne od vetra dok su oko nje letele grane i delovi krova. Dan kasnije je potražila mladića preko društvenih mreža kako bi mu se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.