ŽENA SA DETETOM (3) OSTALA ZAROBLJENA U KOLIMA KOJA TONU: A onda se u poslednjem trenutku dogodilo čudo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 22:21

ŽENA SA DETETOM (3) OSTALA ZAROBLJENA U KOLIMA KOJA TONU: A onda se u poslednjem trenutku dogodilo čudo (VIDEO)

Trudna Tija snimala je dramatičnu scenu spasavanja devojčice (3) i njene mame u Velikoj Britaniji.

Tia Darper i njen partner Lijam Stič sinoć su spasili trogodšnju devojčicu i njenu mamu iz zaglavljenog i potopljenog automobila koji je tonuo zbog oluje Henk.

Lijam je video automobil koji je bio zarobljen ispod mosta i odmah hrabro ušao u vodu kako bi spasio zarobljene. On je morao priđe preko prozora i razbije ga kako bi pomogao devojčici i njenoj mami, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na video-snimku se vidi kako "visi" sa mosta i pruža im ruke da izađu.

Muškarac se zadesio na licu mesta slučajno dok je bio u šetnji sa Tiom koja je u petom mesecu trudnoće, prenose mediji.

Tija je sve vreme snimala spašavanje, a policija zapadnog Midlenda je Lijama proglasila "lokalnim herojem".

- Išli smo preko mosta kada sam čuo ženu kako vrišti iz auta. "Pomozite mi, molim vas spasite moju bebu, ona je pozadi" dopiralo je iz nepoznatog smera nakon čega sam video automobil koji je tonuo sa prednje strane u vodu - rekao je Lijam.

- Pritrčao sam i prišao sa mosta automobilu pazeći da ga previše ne opteretim da upadne još dublje. Rekao sam joj da mi da devojčicu kroz prozor koju sam dalje prosledio Tiji koja je bila sve vreme na mostu - dodao je.

Oluja Henk pogodila je juče Veliku Britaniju nakon čega su mnogi delovi zemlje bili poplavljeni, a infrastrukuta uništena, prenose mediji.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Daily mail

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.