ŽENA KOD KOPRIVICE NARUČILA UBISTVO MUŽA: Skovala monstruozni plan, a onda je sve isplivalo na videlo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 16:10

ŽENA KOD KOPRIVICE NARUČILA UBISTVO MUŽA: Skovala monstruozni plan, a onda je sve isplivalo na videlo!

Žena je naručila ubistvo da bi došla do zajedničke imovine

Policija je rešila slučaj pokušaja ubistva iz 1998. godine u Hrvatskoj.

Kako navode iz policije, dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom ženom (56) i 52-godišnjakom s koprivničkog područja zbog sumnje da su učinili krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je osumnjičena iz koristoljublja, u nameri da se domogne zajedničke imovine koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je posedovala sa 60-godišnjakom, podstakla osumnjičenog 52-godišnjaka da izvrši njegovo ubistvo.

Nakon toga je 52-godišnjak 15. maja 1998. godine, nedaleko od Koprivnice, iz dugog vatrenog oružja ispalio dva hica u 60-godišnjaka koji je tom prilikom zadobio lakše povrede.

Zbog sumnje u učinjenje krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju i podsticanja na isto krivično delo protiv osumnjičenih je podnet poseban  izveštaj nadležnom državnom tužilaštvu te su predati pritvorskom nadzorniku.

Najpoznatiji "hladan slučaj" koji je policija razrešila nakon čak 21 godine svakako je ubistvo bankara Ibrahima Dedića iz jula 1999. godine, koji je 23 godine kasnije dobio i pravosnažni sudski epilog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.