ZEMUNSKI OTVORENI FESTIVAL – ZEMUNFEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZEMUNSKI OTVORENI FESTIVAL – ZEMUNFEST

Dobrodošli!

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun, Grada Beograda i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a u organizaciji Udruženja građana ''Klub mladih Zemun'', ''ALEF 2018'' i ''Zemunfest'', od 17. do 23. avgusta 2019. godine, na Velikom trgu i Magistratskom trgu održaće se tradicionalna manifestacija ''Zemunski otvoreni festival – ZEMUNFEST''.

U narednih nedelju dana posetioci će besplatno moći na dve scene da uživaju u vrhunskim filmskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostvarenjima, teatru na otvorenom, koncertima poznatih grupa ''Galija'' i ''Vampiri'', izložbi slika i igrankama u stilu šezdesetih godina prošlog veka.

Poseban segment čini dečija zona u okviru koje će biti organizovano pozorištance, radionice mozaika, slikarstva, strit-arta, crtanja grafita, kao i škola fotografije, filma i izložbe svega onoga što su mališani tokom boravka na ovoj predivnoj lokaciji uradili.

Pogledajte rezultate

POLITIČKI UTICAJ I MOĆ, KLASNA NEJEDNAKOST: Ovo su osobine i sposobnosti koje ima SVAKI američki superbogataš (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.