ZEMUNCI, OBRATITE PAŽNJU: Velika rekonstrukcija Glavne trajaće do leta - ovako će funkcionisati gradski prevoz! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 12:10

ZEMUNCI, OBRATITE PAŽNJU: Velika rekonstrukcija Glavne trajaće do leta - ovako će funkcionisati gradski prevoz! (FOTO)

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti stajališta.

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji Ulice glavna u Zemunu od 25. aprila od 9 časova do 24. juna doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode na kolovozu u Ulici glavna, na delu od zone raskrsnice sa Ulicom avijatičarski trg (raskrsnica je slobodna za saobraćaj) do Ulice Davidovićeva.

Tokom izvođenja radova predmetna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deonica će biti potpuno zatvorena za saobraćaj, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

Vozila sa linija 17 i 73 će saobraćati ulicama: u smeru ka Batajnici - Aleksandra Dubčeka, 22. oktobra, Vrtlarska, Ugrinovačka, Novogradska, Cara Dušana i dalje redovnom trasom; u smeru ka gradu - Cara Dušana, Karamatina, Kej Oslobođenja, Stevana Markovića, Avijatičarski trg, Aleksandra Dubčeka i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 45 će saobraćati ulicama: u smeru ka terminusu "Zemun (Novi grad)" - Tošin bunar, Ivićeva, Ugrinovačka i dalje redovnom trasom: - u smeru ka terminusu "Blok 44" - Ugrinovačka, Ivićeva, Tošin bunar i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 83 će saobraćati ulicama: u smeru ka Batajnici - Aleksandra Dubčeka, 22. oktobra, Vrtlarska, Ugrinovačka i dalje redovnom trasom; u smeru ka gradu - Ugrinovačka, Vrtlarska 22. oktobra, Aleksandra Dubčeka i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija 84, 704, 706 i 707 će saobraćati ulicama: u smeru ka Batajnici - Karađorđeva, Avijatičarski trg, 22. oktobra, Vrtlarska, Ugrinovačka, Novogradska, Cara Dušana i dalje redovnom trasom; u smeru ka gradu - Cara Dušana, Karamatina, Kej Oslobođenja, Stevana Markovića, Karađorđeva i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija 703, 705 i 706E će saobraćati ulicama: u smeru ka Batajnici - Terminus "Kej Oslobođenja", Marka Nikolića, Davidovićeva, Glavna,Cara Dušana i dalje redovnom trasom; u smeru ka gradu - Cara Dušana, Karamatina, Kej Oslobođenja, do terminusa "Kej Oslobođenja".

Privremeno se ukida stajalište "Dušanova" (šifra st.#803) za linije 45 i 83 u Ulici novogradska; privremeno se izmešta stajalište "Ugrinovačka" (šifra st.#805) za linije 45 i 83 u Ulici novogradska, oko 15 metara posle postojeće pozicije, odnosno ispred kućnog broja 31.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti stajališta:

Linije 45 i 83: Novogradska - smer ka ulici Filipa Višnjićeva (stajalište koje u redovnom režimu koriste linije 81, 81L i 85).

Linije 17, 73, 84, 704, 706 i 706: Ugrinovačka - smer ka ulici Cara Dušana (stajalište koje u redovnom režimu koriste linije 45 i 83).

Vozila sa linije 83 će koristiti sva postojeća stajališta na izmenjenom delu trase osim stajališta "Aleksandra Dubčeka" u ulici 22. oktobra - smer ka Ulici Džona Kenedija (šifra st.#312, stajalište koja u redovnom režimu koriste linije 15, 45, 81, 81L i 85).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.