ZEMUNAC PRIZNAO DA JE POČINIO TEŠKO KRIVIČNO DELO! Njegov saradnik izabrao da se brani ćutanjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 10:08

ZEMUNAC PRIZNAO DA JE POČINIO TEŠKO KRIVIČNO DELO! Njegov saradnik izabrao da se brani ćutanjem

Osumnjičenima određen pritvoj u trajanju od 30 dana.

Muškarci (24 i 27), saslušani su juče u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da su od januara do 13. februara izvršili tešku krađu.

Prilikom saslušanja jedan od mladića je u potpunosti priznao izvršenje svih krivičnih dela, čije izvršenje mu se stavlja na teret, dok je drugi osumnjičeni  iskoristio svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se navodi u saopštenju, oni su delovali na teritoriji Zemuna, a štetu su naneli različitim licima.

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenima odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Srbija Danas/Telegraf/J.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.