ZEMLJA GORI OD VRELINE, A NA GRANICAMA PAKAO! Na izlazima iz Srbije čeka se jako dugo, evo gde je najkritičnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 18:58

ZEMLJA GORI OD VRELINE, A NA GRANICAMA PAKAO! Na izlazima iz Srbije čeka se jako dugo, evo gde je najkritičnije

Današnji dan je jedan od najtoplijih tokom ovog leta

Na graničnim prelazima Srbije, formiraju se velike gužve. Najgore od svega je što se čeka dugo i to po nesnosnim vrućinama. Prema saopštenju AMSS-a, najgore je na Batrovcima gde se teretnjaci zadržavaju i do četiri sata.

Na graničnom prelazu Gradina, putnička vozila se zadržavaju dva sata, dok se teretna vozila na Šidu i Kelebiji zadržavaju isto toliko.

Na Horgošu se vozila zadržavaju po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sat i po vremena, dok se na prelazu Preševo zadržavaju 40 minuta, a na Gostunu oko pola sata.

Dugo čekanje na graničnim prelazima verovatno će razbesneti mnoge putnike u jeku sezone godišnjih odmora, posebno zbog toga što su temperature jako visoke i negde dostižu do čak 40 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putnička vozila na Gradini čekaju 70 minuta, na Preševu 30

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2023, 06:51

Na graničnom prelazu Gradina, putnički automobili na izlazu iz zemlju danas po podne zadržavaju se 70 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.