ŽELJKO SNIMAO JOVANIN POROĐAJ: Noge su mi se skamenile!

Izvor: Kurir, 07.Jun.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJKO SNIMAO JOVANIN POROĐAJ: Noge su mi se skamenile!

Prvo sam dugo razmišljao da li to da uradim. Kada sam čuo da se ona smeje i da ona to može da podnese, rekao sam sebi Idem pa makar pao, rekao je pevač

Željko Joksimović otkrio je da je snimao pođrođaj svoje supruge voditeljke Jovane. Pevač je rekao da se dvoumio da li da to uradi ili ne pa ga je Jovanina hrabrost naterala da sve snimi.

"Sedim sam u sobi i u grudima kao neki mentol. Ne bi mi projatno. Još ću da se srušim, a još nisam ni ušao. Kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bre ona može idem pa makar pao", rekao je Željko u emisiji veče sa Ivanom Ivanovićem.

Željko je do u detalja opisao kako je proteklo snimanje rođenja njegovog sina Koste.

"Obučem se ja, stavim masku, uđem u salu i kažem: “Ljudi, ako vam treba bilo kakva pomoć, ja sam tu”, a meni jedan  doktor kaže: "Ako ćeš da padaš, samo na drugu stranu, ovde su instrumenti”. Posle tri minuta viknuli su: “Snimaj!”, Uzeo sam kameru, i noge su mi se skamenile. Jovana je bila divna, sve vreme je razmišljala kako ću ja da podnesem porođaj. Trenutak kada sam ugledao Kostu bio je predivan", opisao je Željko.

Foto: Damir Dervišagić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Željko Joksimović: Snimao sam Jovanin porođaj

Izvor: Press, 07.Jun.2014

- Prvo sam dugo razmišljao da li to da uradim. Kada sam čuo da se ona smeje i da ona to može da podnese, rekao sam sebi: “Ideš bre tamo, pa makar pao!” – rekao je Željko i opisao kako su ga supruga i doktori dočekali u porođajnoj sali.. - Obučem se ja, stavim masku, uđem u salu i kažem:...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.