ŽELJA RODITELJA DEČAKA-UBICE RAZBESNELA OCA UBIJENE DEVOJČICE: Obratio im se rečima koje će naježiti čitavu Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 21:41

ŽELJA RODITELJA DEČAKA-UBICE RAZBESNELA OCA UBIJENE DEVOJČICE: Obratio im se rečima koje će naježiti čitavu Srbiju

Navodno, porodica dečaka-ubice želi da da donaciju za planirani memorijalni cnetar.

Otac jedne od ubijenih devojčica u masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" oglasio se na svom Fejsbuk profilu i prokomentarisao navode da porodica dečaka ubice želi da da donaciju za planirani memorijalni centar, u znak sećanja na nastradalu decu i radnika obezbeđenja.

On je porodici dečaka ubice da su oni "učinili već dovoljno za memorijalni centar".

- Još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek ne mogu da pojmim pokušaj relativizacije gnusnog zločina od strane roditelja dečaka-ubica i njihove advokatice iznoseći tobože želju porodice da daju donaciju za memorijalni centar streljane dece. To nam putem advokata poručuju ljudi koji se nisu ni pojavili na iznošenju naših najdubljih patnji čime su još jednom potvrdili potpuno odsustvo saosećanja i društvene odgovornosti, napisao je on i dodao:

- Ostaje mi samo da ih umirim i da im kažem: Već smo se izjasnili da svu eventualnu odštetu opredeljujemo u humanitarne svrhe, tako da ne brinete oko donacije za društveno dobro. Kada je memorijalni centar u pitanju, učinili ste više nego dovoljno, jer bez vas memorijalni centar ne bi ni postojao. Za njega ste u potpunosti zaslužni, tako da i tu budite spokojni - napisao je otac ubijene devojčice u "Ribnikaru" na svom Facebook nalogu.

Podsećamo, danas je održano novo suđenje u krivičnom postupku protiv porodice dečaka ubice i vlasnika i instruktora streljane u zgradi Višeg suda u Beogradu.

Roditelji dečaka ubice počeli su danas da iznose odbranu na suđenju po optužbama da su učinili lako dostupnim oružje svom sinu kojim je on 3. maja izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.