ŽELITE UZBUDLJIVU AVANTURU? Ništa lakše! Uz samo JEDNU KARTICU neka vam svet VODENOG SPORTA to omogući (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 21:05

ŽELITE UZBUDLJIVU AVANTURU? Ništa lakše! Uz samo JEDNU KARTICU neka vam svet "VODENOG SPORTA" to omogući (FOTO)

Ovu priliku ne smete da propustite

Leto nam se približava, a građani već traže načine da se rashlade, ujedno koristeći pogodnosti boravka na otvorenom. Mnogi od njih tragaju i za novom avanturom, a šansa koja im se ovog leta otvara, prilika je koja se ne propušta.

Reč je o ponudi idealnoj za ljubitelje vode, tragače za uzbuđenjem, za one koji žele nešto novo, a veruju da im može biti nadomak ruke. Kajak kanu klub "Zemun" nudi sve to, ali i dvocifreni popust >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na školu kajaka.

Želja da savladate ovakav izazov može postati još prijemčivija ukoliko ste avanturista koji u svom džepu ili novčaniku drži čudesnu Zemunsku karticu. Sniženje od deset odsto koje vam garanuje jedno je od privilegija vlasnika ove kartice.

Partneri Gradske opštine Zemun na projektu Moja zemunska kartica, omogućavaju ostvarivanje popusta na robe i usluge, a o tome kako da vam se ta prilika i realizuje, saznajte na OVOM LINKU.

Više detalja o projektu možete naći na sajtu opštine Zemun, kao i na Fejsbuk stranici Moja zemunska kartica. Sve objekte u kojima uz Zemunsku karticu imate pravo na popust, možete pronaći klikom OVDE.

Sve informacije o tome šta je u ponudi Kajak kanu kluba "Zemun" možete dobiti pozivom na broj 063/254554 ili lično - na adresi Kej oslobođenja 73 u Zemunu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.