ŽELITE DA SE VENČATE NA BLEDSKOM JEZERU? Mladoženja mora da učini pravi poduhvat (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 23:06

ŽELITE DA SE VENČATE NA BLEDSKOM JEZERU? Mladoženja mora da učini pravi poduhvat (FOTO)

Za ovakav običaj još niste čuli

Ukoliko mladenci žele da se venčaju na Bledskom jezeru u Sloveniji, postoji jedan zadatak koji mladoženja mora da ispuni.

Da bi cela ceremonija crkvenog venčanja imala smisla, on mora da zasuče rukave i svoju voljenu izabranicu ponese do kapele.

A post shared by Geografski kutak (@geokutak)

Sve bi bilo okej, da do kapele ne mora da pređe čak 99 stepenika. Mnoge mladoženje su svoje supruge posle venčanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvodile u kuće prenevši ih preko kućnog praga, ali ovo je zaista neverovatna tradicija za koju morate imati snage.

Postavlja se pitanje, da li se isplati venčanje na prelepom Bledskom jezeru? Da li bi neko od vas mogao da izdrži ovakav napor?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.