ŽELIMO DA TIHUJEMO SVOJU BOL Nakon gubitka ćerke, potresnom porukom oglasio se Dragan Kobiljski i uputio apel javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 15:20

"ŽELIMO DA TIHUJEMO SVOJU BOL" Nakon gubitka ćerke, potresnom porukom oglasio se Dragan Kobiljski i uputio apel javnosti

Iza srpskog stručnjaka je stao i njegov klub koji trenutno vodi, a pre toga se njegova supruga Nina oglasila i napisala kako ceni reči utehe i podrške koje dolaze sa svih strana. 

U masakru koji se desio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru preminulo je osam đaka, a među njima bila je i ćerka poznatog odbojkaša i odbojkaškog trenera, Dragana Kobiljskog. Nekadašnji odbojkaš Partizana i brojnih francuskih klubova, kao i nekadašnji trener Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezde sada se oglasio povodom porodične tragedije.

On se zahvalio na želji svih da se ponese poruka osvešćivanja društva nakon ovako tragičnog događaja, ali je istakao da porodica ni na koji način ne želi da se smrt njihove ćerke ističe.

- Poštovani, cenimo Vašu želju da se iz ovakve tragedije ponese makar poruka osvešćenja ljudima i društvu da se vrate pravim vrednostima i stane na put zlu oko nas. Mi smo skromni ljudi koji samo žele da tihuju svoju bol. Nama ne prija, niti se slažemo sa pominjanjem našeg deteta više u odnosu na ostalu tragično stradalu i teško povređenu decu, jer su sve to predivna bića, a roditeljski, bratski i sestrinski bol isti u svim ožalošćenim porodicama - napisao je Dragan Kobiljski.

Iza srpskog stručnjaka je stao i njegov klub koji trenutno vodi, a pre toga se njegova supruga Nina oglasila i napisala kako ceni reči utehe i podrške koje dolaze sa svih strana.

- Hvala mnogo svima beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli - napisala je majka preminule devojčice.

Masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" desio se 3. maja ujutru kada je učenik sedmog razreda ušao u školu sa dva pištolja i usmrtio osmoro đaka i radnika obezbeđenja, nakon čega je sam pozvao policiju u prijavio zločin.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji na Vračaru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.