Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jun.2023, 21:30

„ŽELIM DECU SA FILIPOM!“ Aleksandra Nikolić presekla, ne mari za majčino protivljenje!

Milica Stulović
|

nedelja 11. juni 2023. 18:00h


Starleta Aleksandra Nikolić pobedila je u rijaliti šou-programu „Zadruga 6“, a za domaće medije je rekla da Filipu Caru, koji ju je verio u rijalitiju, planira da rodi decu, iako njena majka Slovenka nije najsrećnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << njenim izborom partnera.
Aleksandra Nikolić i Filip Car (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier


– Filip i ja smo pričali o deci, to bih zaista želela – rekla je Nikolićeva, pa prokomentarisala stav svoje majke o zetu.
– Ubediću majku da je Filip pravi izbor za mene. Porazgovaraćemo. Mama, ako mi želi sreću, prihvatiće mog izabranika ko god to bio. Zbog nekih njegovih postupaka je govorila u medijima da joj se on ne dopada – zaključila je Nikolićka za Kurir.
Aleksandra Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić javno je ostavila Dejana Dragojevića u „Zadruzi 6“, pa stupila u vezu sa Filipom Carem, koji ju je nedavno i zaprosio u rijalitiju. Aleksandra je juče nakon proglašenja pobede prokomentarisala svog bivšeg dečka Dejana:
– Bila sam iskrena i transparentna. Znam zašto je mama uzdržano komentarisala vezu sa Filipom, al’ ima vremena, pričaćemo. Ne plašim se susreta sa Dejanom, krenula sam svojim putem, želim mu sreću – istakla je Aleksandra.
Aleksandra Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Drugoplasirana u superfinalu „Zadruge“ bila je Ana Ćurčić, dok je treće mesto zauzeo Bilal Brajlović.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.