ŽELIM DA BUDEM SA SVOJIM TATOM Policajci u šoku: Devojčica (14) pronađena ŽIVA godinu i po nakon nestanka

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2023, 09:48

"ŽELIM DA BUDEM SA SVOJIM TATOM" Policajci u šoku: Devojčica (14) pronađena ŽIVA godinu i po nakon nestanka

Američka policija ju je pronašla živu i trudnu - u garderoberu.

Četrnaestogodišnja devojčica iz SAD, čiji je nestanak prijavljen 2021. godine, ponovo je sa svojim ocem, nakon što ju je policija pronašla živu i trudnu - u garderoberu. Javnost je obavestila policiju da pretrese kuću u Port Hjuronu u Mičigenu, gde su ostali šokirani kada je devojčica pronađena zavezana u garderobi.

Uprkos dojavi, potraga nije tekla lako. Stanari kuće su "oštro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << negirali da su je videli" i dali policajcima "lažne informacije", piše britanski Mirror. Zamenik šefa policije Robert Votson otkrio je da je devojčica bila vrlo uznemirena.

- Plakala je i bila je prilično uplašena. Nije bila sigurna šta će joj se dogoditi. Nisu nam dozvolili da razgovaramo ni sa kim u kući, što je za nas bio loš znak. Gospođa je rekla: 'Vratite se sa nalogom za pretres.' Tako smo i uradili - naveo je.

Zatim su je našli u ormaru u hodniku, samo nekoliko metara od mesta gde su dvojica muškaraca gledali televiziju tvrdeći da ne znaju gde je. Kasnije je odvedena u bolnicu na pregled, gde je utvrđeno da je trudna, rekao je Votson.

Iz Službe za zaštitu dece izjavili su da je njenom ocu "veoma laknulo" što je tinejdžerka pronađena. I devojčica je bila srećna što se ponovo našla sa ocem.

- Želim da budem sa svojim tatom. Želim da budem sa svojim tatom - neprestano je ponavljala.

Otac je proživljavao noćnu moru godinu i po dana. Sada je i njemu mnogo bolje.

- Kada možete da dovedete dete kući u svoju porodicu, posebno kada ga nema već godinu i po dana, jednostavno nisam mogao da zamislim kroz šta to prolazi, zato mi je ova misija toliko važna - kazao je policajac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Djevojčica iz SAD pronađena živa godinu i po nakon nestanka

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2023

Djevojčica (14) iz Sjedinjenih Američkih Država, čiji nestanak je prijavljen 2021. godine, pronađena je u Mičigenu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.