ŽELEZNIK: Nožem izboden učenik (16) Mašinske škole!

Izvor: Kurir, 09.Sep.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELEZNIK: Nožem izboden učenik (16) Mašinske škole!

Hitna pomoć je povređenog dečaka prevezla u Urgentni centar i on se trenutno nalazi na pregledu i nije životno ugrožen

BEOGRAD - Učeniku, koji je danas uboden nožem na parkingu ispred Srednje mašinske škole u Železniku, sanirana je rana u Urgentnom centru i pušten je kući.

Portparolka Kliničkog centra Srbije Aleksandra Berić rekla je Tanjugu da je učenika u Urgentnom centru pregledao ortoped, rana je sanirana, tako da je pušten kući.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Dva učenika Srednje mašinske škole u Železniku potukla su se na parkingu ispred škole i u tuči je nožem povređen jedan od njih, rečeno je ranije Tanjugu u Birou MUP-a za saradnju s medijima.

Povređeni je perorezom uboden u desnu butinu, a oba učenika su šesnaestogodišnjaci. Istraga je u toku.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Izboden učenik (15) u Beogradu

Izvor: Cafe.ba, 09.Sep.2014

BEOGRAD - Učenik (15) Mašinske škole iz Železnika izboden je danas nožem u blizini škole...Tinejdžera je napao vršnjak nakon kraće verbalne rasprave, a težina njegovih povreda još nije poznata, javlja Blic.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.