ŽELEO JE U ZATVOR KAKO BI SE DOČEPAO UBICE SINA: Način na koji je to uradio je STRAVIČAN!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELEO JE U ZATVOR KAKO BI SE DOČEPAO UBICE SINA: Način na koji je to uradio je STRAVIČAN!

Džoel Džons je postavio oglas na Craigslist da traži radnicu za svoju firmu koja se bavi čišćenjem. U avgustu 2014. godine, jedna žena je odgovorila na taj oglas, ne sluteći šta je čeka.

Kada su se sreli, Džons je namamio ženu u zgradu pod izgovorom da joj nudi posao u svojoj firmi. Umesto toga, brutalno je silovao ženu, uz pretnju nožem, a onda je sam pozvao policiju.

Prema izveštajima policije, Džonsov zločin je bio samo način da ga uhapse da bi otišao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zatvor. Plan mu je bio da u zatvoru presudi ubici svog 14-godišnjeg sina.

Ovo Džonsu nije prvi put u zatvoru. Ranije je osuđen za seksualni napad, provalu i ubistvo. Tokom izricanja presude, sudija je rekao da je njegov postupak za svaku osudu i da je moralno iskvaren. Sudija mu je, inače, izrekao kaznu od 25 godina za silovanje.

- Ovaj slučaj nije zapravo o tome šta je neko uradio vašem detetu, već šta ste vi uradili detetu drugog čoveka - sudija je rekao Džonsu.

- To što ste uradili nesrećnoj ženi je van granica zdravog razuma i toga što jedno ljudsko biće može da uradi drugom.

(Telegraf.rs / Izvor: yahoo.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.