ZELENSKI SPUSTIO LOPTU: Spremni smo da otvorimo istragu o BAJDENOVOM SINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZELENSKI SPUSTIO LOPTU: "Spremni smo da otvorimo istragu o BAJDENOVOM SINU"

Zelenski nije precizirao ko bi učestvovao u zajedničkoj istrazi.

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski kaže da nije video nikakve dokaze o mešanju Ukrajine u američke predsedničke izbore 2016. godine, ali kaže i da će biti spreman da otvori zajedničku istragu o eventualnom ukrajinskom uplitanju u te izbore i o poslovanje kompanije "Burisma gas", u čijem upravnom odboru je bio sin bivšeg američkog potpredsednika Džoa Bajdena.

Bajden je već negirao da je iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoju uticaj 2016. godine da spreči Ukrajinu da sprovede istragu o umešanosti njegovog sina i rekao je da on i njegov sin nisu učinili ništa loše, preneo je Rojters.

RUSKA GRDOSIJA! Sat vremena leta košta 6.000 dolara: Ovo je NAJVEĆI AVION na svetu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.