ŽELE DA ŠTO DUŽE NAPADAJU VUČIĆA I MENE Oglasio se Vulin o navodnim iskazima Belivuka i Miljkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 14:00

"ŽELE DA ŠTO DUŽE NAPADAJU VUČIĆA I MENE" Oglasio se Vulin o navodnim iskazima Belivuka i Miljkovića

Prema iskazu Miljkovića, kako je naveo ministar, predsednik Vučić i on sarađivali su sa njima, a kuća u Ritopeku pripadala je njemu lično.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da određeni mediji iskaz mesara i kasapina Marka Miljkovića prenose u delovima, kako bi mogli što duže da napadaju predsednika Vučića i njega.

- Napali su predsednika Aleksandra Vučića i mene i protiv nas je sve dozvoljeno - rekao je ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vulin u jutarnjem programu TV Pinka.

- Znali smo da će lagati i napadati nas, znali smo koga će napadati, naravno predsednika Vučića i mene. Prvo su počeli da šalju poruke da se opametimo, da oni eto neće govoriti o nama, kao da imaju šta da kažu, ali evo pošto se nismo opametili, sada će oni sve da ispričaju - rekao je ministar Vulin.

- Da smo imali ikakve veze sa njima mi ovo ne bismo smeli da radimo, ne bismo smeli da ih pohapsimo. Kako bismo smeli da uđemo i da ih razbijemo, a da smo imali bilo kakve veze sa njima. Pohapsili smo ih, idu na doživotnu - rekao je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, sada se medijski napadaju on i predsednik na osnovu izjave kriminalca i ubice, koji je rekao da je on vlasnik kuće u Ritopeku, klanice gde su ubijali ljude.

- Miljković još kaže da sam rekao da je kuća odlična i da ne ulaze u garažu u koju samo ja treba da ulazim. A u toj garaži je tajna soba klanica, gde su ubijali žrtve, dakle ja sam sve to radio, on nije - kazao je ministar Vulin.

Ministar Vulin je dodao da se iskazi Miljkovića i Belivuka prenose parcijalno, u delovima, kako bi neki novinari, političari, analitičari duže vremena i u više navrata mogli da napadaju predsednika Vučića i njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.