ZEČJA POSLA

Izvor: Kurir, 21.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZEČJA POSLA

Saša Ćurčić igra u filmu „Topli zec“, snimanje počinje uskoro!

Posle mnogobrojnih naslovnih strana, šou-programa u kojima je bio glavna faca, snimanja reklama i ostalih „poslića“ koji prate slavne, najpoznatiji ukućanin „VIP Velikog Brata“ Đani Ćurčić prihvatio je ulogu u jednom domaćem filmu! Tako će glumačkim vedetama okupljenim oko ovog projekta pridružiti i popularni Đani. Glavne uloge već su bile podeljene kada se scenarista i režiser Goran Vukčević >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dosetio da ima mesta i za ovog svestranog momka. Dopisao je rolu i ponudio Đaniju da igra - samog sebe!

Vođen životnim kredom da sve u životu treba probati, Đani će uskoro stati pred filmske kamere, i to rame uz rame sa Nenadom Jezdićem, Vesnom Trivalić, Natašom Šolak, Mirom Banjac, Batom Živojinovićem, Mikijem Krstovićem, Gordanom Kičićem i još mnoštvom velikih imena domaćeg glumišta. U ovoj razigranoj komediji prepunoj tužnih trenutaka, Ćurčić kaže da će dati sve od sebe i naglašava:

- Velika odgovornost je igrati u filmu. Ali, ako sve shvatim kao dobru zabavu, neće biti problema. Svakako da mi imponuje to što ću se pojaviti u ostvarenju u kome glume naša najpoznatija glumačka imena. Verovatno će se i na tom „zadatku“ roditi neka nova prijateljstva. Ipak, pre svega mi je stalo da opravdam ukazano poverenje - rekao nam je Đani.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.