ZDRAVLJE PRVE DAME JE UGROŽENO? Bajden zabrinut kao nikada pre, Džil mora kod lekara

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 13:44

ZDRAVLJE PRVE DAME JE UGROŽENO? Bajden zabrinut kao nikada pre, Džil mora kod lekara

Bela kuća nije precizirala o čemu je reč

Bela kuća je saopštila danas da će predsednik Džo Bajden pratiti svoju suprugu Džil koja danas ide na uobičajenu medicinsku proceduru.

Njih dvoje će se, kako je navela Bela kuća, potom vratiti u Belu kuću i nastaviti svoj uobičajeni raspored, preneo je AP.

Bela kuća nije precizirala o kakvoj je proceduri reč.

Kasnije danas, američki predsednik treba da se obrati naciji o planovima za povlačenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << američkih trupa iz Avganistana do 11. septembra 2021.

On će potom posetiti Odeljak 60 Nacionalnog groblja Arlington, gde počivaju mnogi američki vojnici koji su izgubili život u Avganistanu i Iraku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.