Izvor: B92, 08.Mar.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBRKA OKO MITINGA U KRAGUJEVCU

Beograd -- U redakciju Radija B92 je stigao faks u kome potpredsednik Srpskog pokreta obnove Veroljub Stevanovic navodno poziva predsednika kragujevackog odbora Socijalsiticke partije Srbije Obrena Cetkovica na sastanak povodom mitinga koji ce u subotu SPO organizovati u Kragujevcu.

Stevanovic od Cetkovica navodno trazi da mu dostavi spisak ucesnika koji ce predstavljati SPS. Stevanovic u izjavi za B92, medjutim, tvrdi da je ovaj dopis falsifikat. "Dopis je overen laznim pecatom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i potpisan mojim skeniranim potpisom", objasnjava Stevanovic. "Ovo je klasicno krivicno delo falsifikata. Nase strucne sluzbe ce utvrditi ko je to uradio i mi cemo tuziti one koji su izvrsili ovo krivicno delo. Nema tu mnogo sumnje, to je sigurno uradjeno u Gradskom odboru Demokratske stranke u Kragujevcu", tvrdi Stevanovic. On ne odrice da je razgovarao s predsednicima gradskih odbora SPS i radikala Obrenom Cetkovicem i Natasom Jovanovic. "Zvali su me i Cetkovic i Natasa Jovanovic, culi smo se, ja sam rekao 'gospodo moja, ovo je miting SPO, ne mozete vi da budete na tom mitingu sa svojim obelezjima, a da li ce neko od vasih clanova da dodje, to je vas problem'", istice Stevanovic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.