ZBOGOM DRAGI BRATE, POZDRAVI NAM NEBESKU SRBIJU Potresan oproštaj ministra Selakovića od poginulog Kovačevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 15:26

"ZBOGOM DRAGI BRATE, POZDRAVI NAM NEBESKU SRBIJU" Potresan oproštaj ministra Selakovića od poginulog Kovačevića

Ministar Selaković se oprostio od poginulog Kovačevića.

Miloš Kovačević (31), vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle noći u mestu Ljubičevo kod Požarevca. Od njega se na društvenim mrežama oprostio ministar Nikola Selaković.

- Danas nas je prerano napustio brat, prijatelj, Srbin dušom i telom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saborac u borbi za napredniju i bolju Srbiju, moj pomoćnik u Sektoru za boračko-invalidsku zaštitu Miloš Kovačević (1992-2023). Bila mi je čast i privilegija što smo se poznavali, radili i borili zajedno.

Bog da ti dušu prosti i podari Rajsko naselje. Zbogom dragi brate Miloše, i pozdravi nam Nebesku Srbiju! - napisao je ministar Selaković na svom Instagram profilu.

A post shared by Никола Селаковић (@nikolaselakovic.official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ministar Selaković se potresnim rečima oprostio od stradalog Kovačevića: "Zbogom, dragi brate i pozdravi nam nebesku Srbiju!"

Izvor: 24sedam.rs, 26.Avg.2023

Bila mi je čast i privilegija što smo se poznavali, radili i borili zajedno - napisao je ministar

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.