ZBOG UBISTVA U BARU UHAPŠEN POZNATI ŠKALJARAC: Za njim se tragalo i zbog ubistva u Herceg Novom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 15:23

ZBOG UBISTVA U BARU UHAPŠEN POZNATI "ŠKALJARAC": Za njim se tragalo i zbog ubistva u Herceg Novom

Policija blokirala grad

Crnogorska policija označila je i uhapsila Baranina (28) kao ubicu sugrađanina (29), prenosi crnogorski portal antenam.

Muškarac koji je navodno bio blizak škaljarskom klanu ubijen je jutros oko 9.20 sati u Ulici popa Dukljanina, u blizini stana u kom je živeo u Baru.

Inače, škaljarac osumnjičen za njegovo ubistvo, takođe se vodi kao bezbednosno interesantna osoba bliska "škaljarcima", a kako prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crnogorski mediji, za njim se tragalo i zbog likvidacije  Šćepana Roganovića, bliskog kavačkom klanu .

Šćepan Roganović ubijen je 13. februara 2020. u blizini Kanli kule u Herceg Novom.

Tužiteljka Irena Burić je potvrdila da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo i nedozvoljeno drzanje oružja i eksplozivnih materija.

Pronađeno je i oružje kojim je počinjeno ubistvo.

Tužiteljka je kazala da trenutno ne može govoriti o motivu, ali da će se istražiti svi aspekti relevantni za slučaj.

- Izvršila sam uviđaj na licu mesta zajedno sa službenicima Centra bezbednosti Bar i veštacima iz Forenzičkog centra Danilovgrad, izuzeti su tragovi sa lica mesta koji će biti predmet daljeg veštačenja - rekla je tužiteljka novinarima.

Izvor: Srbija Danas/Antenam

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.