ZBOG TOŠETA  ODGODIO KONCERTE

Izvor: Kurir, 21.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG TOŠETA ODGODIO KONCERTE

Željko Joksimović, pogođen smrću svog bliskog kolege i saradnika Tošeta Proeskog, odgodio je niz nastupa u Holandiji i Nemačkoj, kao i u Novom Sadu. Velika tuga nije zaobišla nijednog čoveka, a kamoli one koji su ga direktno poznavali i sarađivali s njim.

Pevačica raskošnog glasa Maja Odžaklijevska namerava da da predlog svima koji su voleli večitog dečaka sa anđeoskim i neponovljivim vokalom, uz to i velikog humaniste koji je siromašnoj deci držao besplatne časove pevanja, da u Beogradu naprave veliki koncert u njegovu čast. S obzirom na reputaciju koju je Toše za života imao, sigurno će ideju za ostvarenje jedne ovakve manifestacije prihvatiti i podržati mnogo poznatih imena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.