ZBOG PROBLEMA SA SRCEM: Hitno hospitalizovan italijanski ministar odbrane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 10:53

ZBOG PROBLEMA SA SRCEM: Hitno hospitalizovan italijanski ministar odbrane!

U bolnici zbog problema sa srcem. Zdravstveni pregledi su u toku.

Italijanski ministar odbrane Gvido Krozeto hospitalizovan je tokom noći u Rimu zbog sumnje na perikarditis, saopšteno je danas iz tog Ministarstva.

- Krozeto je u veoma dobroj formi i mogao bi da bude pušten iz bolnice kasnije tokom dana, ali zdravstveni pregledi su još u toku - rekao je neimenovani činovnik Ministarstva odbrane Italije za Rojters.

Krozeto je trpeo jake bolove u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grudima i otišao je u hitnu pomoć bolnice San Karlo di Nansi u Rimu, dodaje se u saopštenju Ministarstva, a trenutno je pod lekarskim nadzorom, nakon što mu je urađena koronografija srca.

Krozeto je postao ministar 2022, na početku mandata italijanske premijerke Đorđe Meloni, i jedan je od osnivača njene partije Braća Italije.

Prethodno je bio član stranke Napred Italija bivšeg premijera te zemlje Silvija Berluskonija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.