ZBOG PLJAČKE DOŽIVEO INFARKT: Muškarac (76) iz Merošine završio u bolnici nakon što je zatekao lopove u kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 18:22

ZBOG PLJAČKE DOŽIVEO INFARKT: Muškarac (76) iz Merošine završio u bolnici nakon što je zatekao lopove u kući

S.T. (76), lekar u penziji iz Merošine, završio je u bolnici nakon što su u utorak oko 20.30 dva za sada nepoznata razbojnika pokušala da opljačkaju njegovu porodičnu kuću.

Kako prenose mediji, on je u njihovoj nameri brzo osujetio, jer je čuo buku u podrumu i kako neko lomi staklo, ali ga je ovaj pokušaj razbojništa umalo koštalo života.

- U prizemlju kuće on ima ambulantu u koju su razbojnici pokušali da uđu. Jedan je razbio prozor i uvukao se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prostoriju dok je drugi ostao napolju i čuvao stražu. Lekar je čuo lomljavu, sišao u prizemlje i zatekao razbojnika. Počeli su da se gušaju, pa je lopov odustao i sa svojim saučesnikom pobegao. Međutim, S.T. se uzbudio zbog traumatičnog događaja i doživeo infarkt - kažu upoznati sa slučajem.

Na svu sreću, pre nego što mu je pozlilo, lekar je uspeo da pozove policiju koja mu je pružala pomoć dok nije stiglo sanitetsko vozilo i prebacilo ga u nišku bolnicu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG PLJAČKAŠA ZAVRŠIO U BOLNICI Lekar iz Niša sprečio krađau, pa doživeo INFARKT

Izvor: Blic, 28.Okt.2020

Lekar S. T. (76) završio je u bolnici nakon neuspelog razbojničkog napada koji se dogodio sinoć u njegovoj porodičnoj kući u Merošini kod Niša.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.