ZBOG MASKE PORUŠIO POLA RADNJE! Ispovest radnice sa Čukarice koja je doživela ŠOK - za OVIM MUŠKARCEM se traga

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2021, 17:24

ZBOG MASKE PORUŠIO POLA RADNJE! Ispovest radnice sa Čukarice koja je doživela ŠOK - za OVIM MUŠKARCEM se traga

Radnica je zamolila sve da obaveste policiju Čukarice, ukoliko prepoznaju gospodina. Dodaje da on vozi plavi kombi

Jedan čovek na Banovom brdu brutalno je izvređao radnice prodavnice i oborio robu sa rafa, samo zato što su mu rekle da ne može da bude u zatvorenom prostoru bez maske. Kako se vidi na snimku, čovek je iz besa nakom verbalne rasprave načinio štetu - roba je popadala, a on je pobegao.

- Gospodin radi na nekom gradilištu, dolazio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već ranije u radnju. Tu kupuje hranu za radnike nekog gradilišta na Banovom brdu. Prilikom ulaska kasirka ga je upozorila da stavi masku, nakon čega je on počeo da viče i psuje. Kasirka mu je objasnila da im je inspekcija zapretila kaznama, koje su ogromne, i da to nije njen hir, već jednostavno zakon. Nakon svega toga, čovek je gurnuo ceo raf, što se i vidi na snimku. Načinio je štetu na rafu i robi, a prilikom tog obaranja oštećena je i fiskalna kasa - ispričala je za "Telegraf" sagovornica koja je sve ovo videla.

Reč je o čoveku koji je pokazao izuzetno agresivno ponašanje.

- Čovek je urlao "Ko si ti da mi kažeš da nosim masku" i onda je psovao. Sasvim sigurno je komšija, koji ili živi ili samo radi na Banovom brdu - dodaje.

Kako kažu prodavci, u slučaju da se u radnji zatekne čovek bez maske, slede visoke kazne, a plaćaju ih mali preduzetnici, koji i sami moraju da nose maske po najmanje 8 sati na dan.

- Slučaj je uredno prijavljen policiji, ali čovek se i dalje vodi kao NN lice, iako je ovaj video kao i fotografija predata. Mali preduzetnici i obični radnici izuzetno su nezaštićeni i u stalnom strahu od kazni inspekcije koja ih stalno obilazi oko mere sprečavanja korona virusa, a da ih veliki broj ljudi ne poštuje, a ponekad su nažalost i agresivni i spremni da izvređaju - kaže sagovornica.

U ovoj radnji žene nije imao ko da zaštiti, a nakon incidenta doživele su stres.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.