ZBOG LOŠIH REZULTATA: Van Persi razmišlja da ode iz Junajteda

Izvor: Kurir, 11.Mar.2014, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG LOŠIH REZULTATA: Van Persi razmišlja da ode iz Junajteda

Holanđanin ima klauzulu koja mu dozvoljava da pregovara sa drugim klubovima ukoliko se Junajted ne plasira među prvih četiri na tabeli Premijer lige

Ako poželi može da ode.

Fudbaler Mančester junajteda Robin van Persi u ugovoru ima klauzulu koja mu dozvoljava da pregovara sa drugim klubovima ukoliko se Junajted ne plasira među prvih četiri na tabeli Premijer lige.

Mojesova četa debelo gleda u leđa lideru Čelsiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << , a sasvim dovoljno beže Liverpul, Arsenal i Mančester Siti, tako da je više nego izvesno da će holandski as na leto potražiti drugu sredinu, jer želi da igra Ligu šampiona.

U redu za Van Persijem stoje Real Madrid, Inter, Juventus i Monako, koji prate situaciju na Old Trafordu i strpljivo čekaju odluku potencijalnog pojačanja. Neko vreme se spominjao i povratak u Arsenal, ali menadžer Arsen Venger nema želju da vrati bivšeg napadača najviše zbog njegove plate u Junajtedu koja iznosi 250.000 funti nedeljno. Jedino ko može da parira toj punudi na Ostrvu su Čelsi i Mančester Siti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.