ZBOG LJUBAVI JE NAPUSTILA SRBIJU I PRESELILA SE U HRVATSKU Zivot glumice iz Mjesovitog braka se potpuno promenio evo kako danas izgleda

Izvor: medio.rs, 14.Jul.2017, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG LJUBAVI JE NAPUSTILA SRBIJU I PRESELILA SE U HRVATSKU Zivot glumice iz Mjesovitog braka se potpuno promenio evo kako danas izgleda

Uspešnu i bogatu glumačku karijeru glumica Ana Franić napustila je bukvalno preko noći. Prijatelji, porodica i kolege ostale su u šoku kada im je, posle nekoliko meseci veze sa roniocem Markom Ižakovićem, odlučila da napusti rodni Beograd i odseli se u Split.

Usledilo romantično venčanje na plaži gde je prisustvovalo svega dvadesetak prijatelja. Godinu dana kasnije dobili su sina Andriju, a danas kao tridesetpetogodišnjakinja i dalje je u glumi - igra u Splitskom požorištu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
"Kada sam rešila da napustim sve i preseljenjem u Split okrenem novu stranicu, zaprepastila sam većinu prijatelja i kolega. Govorili su mi da je to velika hrabrost, a možda i ludost, ali osećala sam da činim najbolju stvar za sebe. Povela sam se tim da ne gubim ništa. Prijatelji i porodica će uvek biti tu, ma kolika nas daljina delila. Nisam bila stalno zaposlena i ne znam da li bih sebi oprostila da nisam pokušala", rekla je Nataša pre dve godine u jednom intervjuu.

Srpska prestonica joj ipak nedostaje.

"Nedostaju mi najbliži, prijatelji, ulice, podzemni prolazi, mirisi, to je valjda ono što čini jedan grad vrednim življenja u njemu. Da, nedostaje mi moj Beograd. Kada ste daleko, onda stalno imate potrebu da svima govorite moj i da to naglasite. Trudim se da dolazim što češće, naprosto se uželim", dodala je tom prilikom Ana koja u Splitu igra u nekoliko predstava iako, kako kaže, ni u najluđim snovima nije mislila da će upravo u Hrvatskoj nastaviti karijeru.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.