ZAVRŠIĆEŠ KAO ONA Zadavio majku svoje dvoje dece peškirom: Bio je opsednut slučajem ubijene devojke

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 07:18

"ZAVRŠIĆEŠ KAO ONA" Zadavio majku svoje dvoje dece peškirom: "Bio je opsednut slučajem ubijene devojke"

Muškarac iz Minesote optužen je za ubistvo nakon što je majka njegove dece nađena mrtva u ruralnom području više od dva meseca nakon što je nestala.

Adam Fravel (29) zadržan je u pritvoru uz kauciju od dva miliona dolara nakon što je optužen po dve tačke optužnice za drugostepeno ubistvo Medlin Kingsberi (26), preneo je "ABC njuz".

Medlin je poslednji put viđena živa ujutro 31. marta, kad su ona i Adam odvezli svoju decu u vrtić da bi se potom vratili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njenu kuću u Vinoni. Njen nestanak je prijavljen nakon što je zabrinuti prijatelj zatražio proveru a policijski službenik našao njen telefon, novčanik i dokumenta u kući a od Medlin ni traga.

Njeno beživotno telo nađeno je u sredu u grmlju u šumskom području severno od Mejbela. Okružni tužilac Vinone Karin Soneman rekla je da bi Adam mogao kasnije da bude optužen za prvostepeno ubistvo, dodajući da je istraga još u toku.

Adam je vlastima ispričao da su on i Medlin raskidali i mirili se tokom sedam godina veze ali da su se nedavno odvojili i bili u procesu iseljavanja iz zajedničke kuće kad je ona nestala. On je rekao da mu je Medlin dve nedelje pre nestanka rekla da je započela vezu sa drugim čovekom. Naveo je da je na dan njenog nestanka napustio kuću u Medlinom kombiju oko 10.00, ali kad se kasnije vratio nje nije bilo tamo.

Policija je našla njeno telo umotano u čaršav, sa peškirom obmotanim oko njene glave i vrata. U optužnici se navodi da je Adam bio zaluđen slučajem 22-godišnje Gabi Petito koju je dečko Brajan Londri zadavio na smrt u avgustu 2021. pa izvršio samoubistvo.

- Fravel je priznao da je govorio Medlin da će završiti kao Gabi Petito. Tvrdio je da je pokušavao da se našali - navodi se u optužnici.

Pominje se i deo telefonske konverzacije Medlin kad je uputila poruku Adamu u vezi nasilja u porodici.

- Stvarno nisam OK sa, niti sam prevazišla činjenicu da si stavio svoje ruke oko mog vrata i gurnuo me ispred dece - navodi se u poruci žrtve upućenoj Adamu.

Preliminarnom autopsijom utvrđeno je da je uzrok Medline smrti ubistvo. Adam će se pred sudom naći 20. jula. Njihovo dvoje dece, koja su u vreme nestanka majke imala dve i pet godina, trenutno su sa Medlinim roditeljima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.