ZAVRŠENA JE OPERACIJA, MORALI SMO TO DA URADIMO Doktor iz Skoplja otkrio u kakvom su stanju Rade Trajkovski i njegov ranjeni prijatelj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 00:03

"ZAVRŠENA JE OPERACIJA, MORALI SMO TO DA URADIMO" Doktor iz Skoplja otkrio u kakvom su stanju Rade Trajkovski i njegov ranjeni prijatelj (VIDEO)

Danas je teško povređen u pucnjavi

Jedan od dvojice muškaraca koji su ranjeni danas u tržnom centru "Ist Gejt" u Skoplju je Rade Trajkovski Štekli koji je od ranije poznat policiji. Nepoznati muškarac sa slušalicama i crnim kačketom prišao im je sa leđa, pucao u njih pa pobegao.

Kako prenose makedonski mediji, završena je operacija ranjenog prijatelja Trajkovskog, koji je danas teško povređen u pucnjavi. Ovu informaciju potvrdio je direktor bolnice "Sveti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naum Ohridski“, Ljuben Arsenkov.

- Iako je za sada stabilan, stavljen je na aparat da mu pomogne da diše. Intervencija je završena malopre. Ima teške povrede stomaka i grudnog koša, za sada je stabilno, ali je na aparatima - kazao je Arsenkov, prenosi makedonski portal "Točka".

Rade Trajkovski Štekli prebačen je na Kliniku za grudnu hirurgiju na dalje lečenje. I on je teže povređen, ali je u lakšem stanju od svog druga, dodaje se.

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО ОД ПУКАЊЕТО ВО ИСТ ГЕЈТ: Врз Раде Штекли е пукано како во див запад! (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) pic.twitter.com/3DosqGp7OR

— Курир (@KurirMK) October 24, 2023

Podsećamo, jedan od dvojice muškaraca koji su ranjeni danas u tržnom centru "Ist Gejt" u Skoplju je Rade Trajkovski Štekli koji je od ranije poznat policiji. Pored Šteklija, koji je teško ranjen i u životnoj je opasnosti, još jedna osoba je povređena. U tržnom centru je veliko prisustvo pripadnika MUP-a.

Na video snimku koji su objavili makedonski mediji, vide se kako Trajkovski sa još jednim muškarcem silazi niz stepenice tržnog centra, i nepoznata osoba sa kačketom koja im pritrčava i ispaljuje hice. Za napadačem traga makedonska policija.

Ovo je drugi put, za dva meseca, da je Štekli bio meta napada. Pre dva meseca, nepoznata osoba, pucala je iz automatskog oružja u automobil u kom se on nalazio. Tom prilikom nije povređen. Zanimljivo je to što se napad dogodio u istom tržnom centru, samo što je prvi bio u garaži.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.